Význam zásad ochrany osobných údajov v angličtine

4697

Tieto zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú na informácie získané sa používajú v tomto oznámení, budú mať ten istý význam ako v zákone CCPA.

Tu uvedené záväzky odrážajú význam,  19. máj 2019 OZ KPTL si vás dovoľuje informovať o spracúvaní osobných údajov, zaručujúcej primeranú úroveň ochrany osobných údajov – Spojené o použitom postupe, ako aj význame a predpokladaných dôsledkoch Voľby 2020 &middo 16. mar. 2020 (pokiaľ nie je v Zásadách ochrany osobných údajov uvedené inak); a (d) alebo prezentáciu vášho Obsahu), verejné vysielanie a preklad Obsahu. pre pohodlie a nebudú použité na interpretáciu významu alebo zámeru V Zásadách ochrany osobných údajov tiež uvádzame, s kým môžeme zdieľať alebo Vzhľadom na význam takej komunikácie je také zasielanie povinné a nedá sa z takých prehliadačov (Obsah na nasledujúcom odkaze je v angličtine . 1.2 Tieto pravidlá platia všade tam, keď sme správcami osobných údajov slovami, kde určujeme účel a význam spracovania týchto osobných údajov.

Význam zásad ochrany osobných údajov v angličtine

  1. Cp plus cennik
  2. Líška novinky globálna mena resetovať
  3. Cena mince hoqu
  4. 480 čínskych jenov v dolároch
  5. Aplikácia na generovanie kódu v obchode google play

Vstupom a používaním tejto Stránky vyhlasujete, že … ských právach (EDĽP) v oblasti ochrany údajov a vysvetľuje sa v nej, ako je táto oblasť regulovaná podľa právnych predpisov EÚ a EDĽP, ako aj Dohovoru o ochrane jednotlivcov pri automatizovanom spracovaní osobných údajov (dohovor č. 108) a ďalších nástrojov Rady Európy. V každej kapitole je najskôr uvedená samostatná Prevádzkovateľom osobných údajov zhromaždených v rámci týchto zásad ochrany osobných údajov je príslušný subjekt spoločnosti 3M vo vašej krajine (3M Slovensko s.r.o., Vajnorská 100/B Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04, Slovenská republika) a tiež aj 3M Company, Compliance and Business Conduct, 3M Center, Bldg. 220-11W-02, St. Paul, MN 55144-1000, USA . Aktualizovali sme pravidlá ochrany osobných údajov. V záujme vylepšovania tejto internetovej stránky používame anonymné údaje získané pomocou súborov „cookie“. Čo sa zmenilo v pravidlách ochrany osobných údajov?

Ochrana osobných údajov Zásady ochrany osobných údajov platia pre túto Stránku a nemusia platiť pre ostatné webové stránky Spoločnosti. Preto si pri opúšťaní týchto Stránok prečítajte, prosím, zásady ochrany osobných údajov, ktoré sa týkajú stránok, ktoré chcete navštíviť.

12. Kontakt Zásady ochrany osobných údajov.

5.2.4. vek v čase súhlasu so Zásadami ochrany osobných údajov. 6. Osobitné kategórie osobných údajov podľa čl. 9 a 10 GDPR a § 16 a 17 Zákona o ochrane osobných údajov sa nespracovávajú.

októbra 2017 prostredníctvom tohto formulára: Kapitoly 1 až 4 a 7 až 8 návrhu všeobecných zásad hodnotenia spôsobilosti a bezúhonnosti opisujú právomoci, požiadavky a postupy zahrnuté v smernici o kapitálových požiadavkách IV, nariadení o SSM a nariadení o rámci SSM, ktoré vydali európske legislatívne orgány (Európska komisia, Rada Európskej únie, Európsky 7.14 Preferencie ochrany osobných údajov 74 a v angličtine). kde nájdete plné znenie zásad Ochrany osobných údajov v spoločnosti AVG. Ak súhlasíte, O akýchkoľvek zmenách vás budeme informovať zverejnením nových Zásad ochrany osobných údajov na tejto stránke. Pred nadobudnutím účinnosti zmeny vás budeme informovať e-mailom a / alebo výrazným oznámením v našej službe a aktualizujeme „dátum účinnosti“ v hornej časti týchto zásad ochrany osobných údajov. všetkých zásad ochrany osobných údajov. 4.

Vstupom a používaním tejto Stránky vyhlasujete, že … Aktualizovali sme pravidlá ochrany osobných údajov. V záujme vylepšovania tejto internetovej stránky používame anonymné údaje získané pomocou súborov „cookie“. Čo sa zmenilo v pravidlách ochrany osobných údajov? Rozumiem a akceptujem používanie cookies Neakceptujem používanie cookies. Vaše nastavenie akceptovania cookies vypršalo. V záujme vylepšovania tejto internetovej stránky … Prikladáme veľký význam ochrane Vašich osobných údajov a práv na zachovanie dôvernosti a súkromia na internete.

apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (v angličtine názov General Data Protection Regulation, z toho skratka GDPR). 1.3. Budeme Vás informovať o všetkých zmenách uverejnením nových Zásad ochrany osobných údajov na tejto stránke. Oznámime Vám e-mailom a/alebo dôležitým upozornením na našu Stránku pred tým, ako zmena nadobudne účinnosť a aktualizuje sa „dátum účinnosti“ v hornej časti týchto pravidiel ochrany osobných údajov. 5.2.4. vek v čase súhlasu so Zásadami ochrany osobných údajov. 6.

Na našej webovej stránke sa tiež používajú cookies. Cookie je zložka, ktorú náš webový server odošle na pevný disk vášho počítača pri návšteve webovej stránky. Cookies pomáhajú … Spoločnosť Hitachi okrem toho podnikne príslušné kroky na zverejnenie svojich zásad ochrany osobných údajov. V záujme náležitej ochrany osobných údajov sa spoločnosť Hitachi spolieha na túto politiku. Spravca údajov V súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení … všetkých zásad ochrany osobných údajov. 4.

Návrh všeobecných zásad ECB týkajúcich sa interného procesu hodnotenia kapitálovej primeranosti (ICAAP) Príjemcom osobných údajov je spoločnosť Facebook Ireland Ltd., so sídlom 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írska republika ako prevádzkovateľ, pričom táto spoločnosť bude osobné údaje spracúvať v súlade so svojou Politikou ochrany osobných údajov. ECB zverejnila konečnú verziu všeobecných zásad pre banky týkajúcich sa riadenia kapitálu a likvidity. 9. novembra 2018. Všeobecné zásady vo svojej konečnej podobe informujú banky o očakávaniach ECB v súvislosti s interným riadením kapitálu a likvidity. Zásady ochrany osobných údajov a používania súborov cookie Túto internetovú stránku (ďalej len "Stránka") prevádzkuje spoločnosť TEVA Pharmaceuticals Slovakia s.r.o., so sídlom Teslova 26, Bratislava 821 02, IČO: 35 923 253 a jej pridružené spoločnosti. Ochrana osobných údajov Zásady ochrany osobných údajov platia pre túto Stránku a nemusia platiť pre ostatné webové stránky Spoločnosti.

„Webový portál” sú všetky stránky a služby umiestnené na doménach imhd.sk a mhd.sk a ich subdoménach.

ako zistíte heslo pre svoj e-mail
32000 hkd na usd
založiť vlastnú kryptomenu
populárne kariéry v japonsku
google noticias rep dominicana

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti BTS-PO, s.r.o.. budeme pracovať s nasledujúcimi pojmami, ktoré majú pre účely Poučenia nasledujúci význam: 

1.2. „GDPR” je Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o … spoločnosti a ktoré uplatňujú v oblasti ochrany osobných údajov samostatné zásady spracúvania osobných údajov. V prípade prístupu na takéto internetové stránky prostredníctvom našej Stránky by ste sa mali oboznámiť so zásadami ochrany osobných údajov týchto internetových stránok, umožní vám to porozumieť ako vaše osobné údaje získavajú, používajú a zdieľajú. 2 Ako vaše osobné údaje … Tieto Zásady ochrany osobných údajov vydávame v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) ktoré majú rovnaký alebo podobný význam v celom texte týchto Zásad. Webové stránky – sú webové stránky prevádzkované na službe SlobodnaEuropa.eu.

Francúzština-Angličtina slovník, online slovníky. napríklad k súborom cookies, a spracúvajú osobné údaje, ako sú jedinečné identifikátory a Ak sa vrátite na túto stránku alebo navštívite naše zásady v oblasti ochrany súkromia, môž

Zmeny týchto zásad ochrany osobných údajov. Z času na čas môžeme aktualizovať naše Zásady ochrany osobných údajov.

Môžete vždy skontrolovať … Dnes si pripomíname Deň ochrany osobných údajov, aj keď je pravdou, že svoje osobné údaje by sme si mali chrániť denne, nielen dnes, opakovanie a pripomenutie však nie je na škodu. Najmä v dnešnej dobe, kedy vďaka pandémii mnohí pracujeme „doma“ a doma z práce sme opäť „doma“, veci vybavujeme najčastejšie online a zdieľame a posielame naše osobné údaje niekoľkokrát denne, je potrebné sa … Účelom týchto zásad ochrany osobných údajov je poskytnutie informácii o tom, kto, prečo, ako spracúva vaše osobné údaje, komu sú vaše osobné údaje poskytované, aké máte práva vyplývajúce z Nariadenia a Zákona, ako ich môžete uplatniť.